تحولات منطقه

مسئول بسیج جامعه پزشکی سپاه حضرت جوادالائمه (ع) خراسان شمالی گفت: تیم ۳۱ نفره‌ای از کادر درمانی این استان در قالب یک تیم جهادی به کربلای معلی اعزام شد تا به زائران اربعین حسینی خدمات تخصصی، عمومی بهداشتی و درمانی ارائه دهند.

ارائه خدمات تیم ۳۱ نفره درمانی از خراسان شمالی در کربلای معلی
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس خراسان، حسن مجرودی در این خصوص افزود: این تیم متشکل از پزشک، پرستار، ماما، نیروی تکنسین و همچنین نیروهای پشتیبان بوده و با همکاری دانشگاه علوم پزشکی استان تشکیل شده است.

وی افزود: اعضای تیم درمانی از ۱۵ تا ۲۷ مردادماه در منطقه شارع‌الحر کربلا مستقر خواهند بود و در موکب اصحاب خراسانی به زائران خدمات ارائه می‌کنند.

مسئول بسیج جامعه پزشکی سپاه حضرت جوادالائمه (ع) خراسان شمالی ادامه داد: تیم اعزامی به تجهیزات پزشکی کامل و داروهای مورد نیاز مجهز است و زائران می‌توانند برای دریافت خدمات درمانی عمومی و تخصصی به این موکب مراجعه کنند. این اقدام در راستای تامین سلامت زائران و ارایه خدمات بهداشتی به صورت جهادی انجام می‌شود.

وی با اشاره به تجربه سال گذشته گفت: سال قبل تیم جهادی سلامت خراسان شمالی متشکل از ۲۱ نفر بود که در طول حضور خود بیش از ۲۰ هزار زائر را تحت پوشش خدمات بهداشتی و درمانی قرار داد و امسال با افزایش تعداد نیروها، انتظار می‌رود خدمات به جمعیت بیشتری از زائران عرضه شود.

مجرودی افزود: مراسم بدرقه تیم درمانی اعزامی امروز در مسجد امام علی (ع) دانشکده پرستاری و مامایی بجنورد در جوار شهدای گمنام برگزار شد و خانواده‌ها، مسؤولان و فعالان حوزه سلامت با حضور خود این تیم جهادی را بدرقه کردند.

منبع: خبرگزاری ایرنا

برچسب‌ها

مشهد

کربلا

کاظمین

مکه

مدینه

قم

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha